Vuitena convocatòria del Premi TASCA Responsable

responsable_web

TASCA és una empresa que té la vocació d’oferir serveis que repercuteixin positivament en el desenvolupament de la societat.  Les mostres d’això les trobem en el nostre dia a dia i en la feina que cadascú porta a terme. Des de TASCA tenim la intenció de continuar treballant per tal que aquesta empresa sigui una organització socialment responsable i implicada, en la mesura del possible, amb el nostre entorn.

Per aquest motiu, convoquem la vuitena edició de TASCA Responsable, una convocatòria que atorga una dotació econòmica a un projecte social i/o cultural que aporti millores a la societat.

TASCA RESPONSABLE 2015

Qui pot presentar un projecte a TASCA Responsable?

Qualsevol treballador/a de TASCA.

El Premi TASCA Responsable pren sentit en tant que és un reconeixement a la feina i implicació de les persones que som part de TASCA i que treballem per millorar el nostre entorn.

Quin tipus de projectes es poden presentar al TASCA Responsable? 

En aquesta vuitena edició, obrim el Premi TASCA Responsable a totes les propostes que tinguin un propòsit social i/o cultural que permeti millorar la societat en general o el nostre entorn més immediat.  Per tant, en aquesta edició, la proposta que es presenti pot estar vinculada al projecte que gestioneu i amb el que esteu compromesos.

En què consisteix el Premi TASCA Responsable?

S’atorgarà una dotació econòmica de 500 € a la proposta seleccionada, amb l’objectiu de ser un suport econòmic perquè el projecte escollit pugui tirar endavant.

Fins quan hi ha temps per enviar una proposta?

Cal fer arribar la candidatura abans del divendres 24 de juliol de 2015.

Quina documentació cal presentar?

Per a presentar un projecte a TASCA Responsable 2015, cal fer arribar un document a tasca@tasca.cat amb, com a mínim, la següent informació:

  • Impulsors del projecte (qui impulsa el projecte i on el vol dur a terme: persones i/o entitats responsables)
  • Objectiu del projecte
  • Destinataris / Participants
  • Accions que es durien a terme
  • Beneficis que aporta a la societat.
  • Calendari
  • Pressupost

Quan sabrem quin és el projecte seleccionat? 

TASCA realitzarà una preselecció dels projectes presentats a la convocatòria.

Els projectes preseleccionats seran presentats per un dels seus representants, en la Trobada Anual de TASCA, que es celebrarà la tarda del 4 de setembre de 2015.

Qui decideix quin és el projecte seleccionat?

La selecció del projecte guanyador serà determinada a partir del vot de cadascun dels treballadors i treballadores de TASCA, en el marc de l’esmentada Trobada.

EDICIONS ANTERIORS

En aquest enllaç podeu consultar els projectes candidats en les passades edicions de TASCA Responsable.

Per a qualsevol dubte i/o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb tasca@tasca.cat.