Volem a un espai en blanc

gentgran_web

Un espai en blanc on deixar volar la imaginació. Aquest és el destí del viatge que l’equip de gent gran de TASCA ha fet aquest mes de març, en una jornada dedicada a la creativitat i la definició d’horitzons compartits en la nostra feina amb les persones grans. Un dia molt especial en què ens vam donar permís per experimentar, deixar-nos anar i imaginar altres mons possibles. A partir de diferents dinàmiques, les tasqueres de l’àrea de gent gran van submergir-se en una trobada amb un doble objectiu: la cohesió de l’equip i la millora i la innovació en la nostra acció amb les persones grans.

Com podem respondre millor a les necessitats de la gent gran? Com podem avançar-nos a necessitats futures? Podem millorar els nostres processos de treball? Fidels a l’estil de TASCA, per treballar aquestes qüestions vam partir de les emocions, la diversió i el treball en equip per desenvolupar una pluja d’idees ben productiva i posar en valor les capacitats i potencialitats de l’equip. El punt de partida va ser una dinàmica vivencial, potenciant l’experimentació i l’expressió, per després desenvolupar diferents exercicis per imaginar-nos un món futur i plantejar fórmules per innovar en la nostra feina amb la gent gran.

I com que el motor per construir aquest món futur som les persones que estem darrere dels projectes, la jornada va finalitzar amb una dinàmica per a la detecció de fortaleses, de necessitats i de nous camins possibles en els nostres processos de treball amb les persones grans.