Encara no! Encara no hem tornat a la normalitat, però la tenim a tocar. La prova és que l’any passat, des de TASCA vam haver d’organitzar un concurs virtual per celebrar Santa Jordina i agafar aire des de casa. Els equipaments estaven tancats i els projectes es mantenien des de la virtualitat. Enguany, però, vam poder omplir els centres amb uns rosers que de ben segur aniran creixent amb l’empenta dels equips que els gestionen. Segur que l’any que ve podrem muntar excursions per anar a visitar-los totes plegades.

I això no va ser l’únic que vam fer per a la Diada de Sant Jordi. Des del Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa” es van organitzar 3 activitats ben especials (‘Música i poesia, dues arts inseparables’, ‘Escriptura creativa, personatges fascinants’ i una trobada conjunta dels diferents grups d’Amics Lectors). Gairebé 200 persones es van connectar amb nosaltres per gaudir-ne!

El Centre Cívic Parc-Sandaru divendres va acollir una jornada doble amb una JAM en vers, conduïda per l’actor Salva Soler, i un concert de Swing amb la “Bertran Swing Band”, un projecte musical creat pel guitarrista, compositor i marionetista Jordi Bertran, la contrabaixista Begoña Fernández, la violinista Laura Pacios, i el guitarrista Guillem Vallès, quatre músics vinculats amb el departament de jazz de l’EMMCA, Escola Municipal de Música i les Arts de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. I dissabte, la Companyia Toni Ortiz ens va presentar l’espectacle familiar ‘Històries de sorra’.

La Sala Carlos Díaz es va omplir de rumba amb el concert que hi va organitzar el Centre Cívic Besòs. La trobada de músics de la Catalunya Nord i el Principat van presentar l’espectacle ‘Rumba na má!’. El ‘Grupo Papawa’, el Miliu CALABUCH i ‘Los graciosos’ van posar dempeus tota la sala.

Esperem que la vostra diada fos tan especial com la nostra! Segur que la propera encara ho serà més!