El Districte de Sant Martí, a ple rendiment a l’agost

Aquest estiu ha estat ben especial, i enguany TASCA ha rebut l’encàrrec de farcir el Districte de Sant Martí d’activitats.

Hem estat dinamitzant activitats infantils a la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner i Biblioteca Sant Martí. Allà hem portat a viatjar als infants dels 2 barris a través de la música, l’art, el joc i la lectura entre el 3 d’agost i el 10 de setembre.

Aprofitant l’avinentesa que el Casal de Barri La Pau es mantenia obert durant el mes d’agost per acollir alguns serveis (com ara el d’atenció i orientació del ajuts del  Còvid-19), es van programar uns contacontes els dimecres i dijous entre el 12 i el 27 d’agost.

Durant el mes d’agost, el centre cívic Besòs ha estat obert tant als matins com a les tardes, i s’ha farcit l’equipament d’activitats gratuïtes per enfortir la relació amb la comunitat i donar resposta a les necessitats del barri: Tallers infantils, Creació comunitària per a joves (danses urbanes), Anglès per viatjar, Treu profit del teu mòbil/tablet (sistema android), Taller de teatre comunitari, Taller música en família, Taller de creació de clown amb La Central del Circ.