Celebrem un any de La Clau!

El passat divendres 2 d’octubre vam celebrar el primer any de gestió de l’espai jove La Clau. Vam organitzar uns tallers d’estampació de bosses i un altre de xapes.

La Clau és un equipament municipal per als i les adolescents de 12 a 16 anys situat al barri d’Hostafrancs del districte Sants-Montjuïc de Barcelona.

L’espai es va inaugurar l’octubre del 2018. El dia de la inauguració La Clau va obrir les seves portes al barri i a tot al districte de Sants-Montjuïc i es van programar activitats diverses perquè tothom que ho volgués pogués participar: un taller de graffiti, tallers de cuina i música al carrer van donar el tret de sortida a aquest projecte.

L’equipament compta amb un espai de trobada, on els i les adolescents poden relacionar-se amb altres joves i poden sentir l’espai com un lloc on gaudir, participar, proposar i crear. El projecte compta també amb una programació d’activitats i tallers periòdica, que s’actualitza cada mes. L’equip educatiu, format per la Carla i el Kike, programa les activitats partint de les necessitats, els gustos i les inquietuds dels i les adolescents de La Clau i, així mateix, conviden als mateixos joves a plantejar les seves pròpies propostes.