Una Trobada de Tasca molt animal

Com cada principi de curs, tasqueres i tasqueros ens reunim per celebrar la Trobada Anual de Tasca, un espai per connectar els diferents equips de treball, conèixer les noves persones que formen part de Tasca i formar-nos en temes transversals. Divendres 26 d’octubre ens vam reunir al Centre Cívic Besòs per treballar la cohesió i l’efectivitat dels equips, així com la gestió dels diferents rols presents dins dels equips de treball.

A través de diferents dinàmiques, vam reflexionar sobre les nostres necessitats i actituds en el nostre dia a dia a la feina i sobre el nostre rol dins de l’equip, de la mà de les facilitadores de Human Software, organització dedicada a la gestió del talent i el coaching.

Assignant diferents animals als diversos rols que podem trobar dins dels equips, les treballadores i treballadors de Tasca vam analitzar-nos a nosaltres mateixos i entre nosaltres, per identificar els rols que assumim dins dels equips i reflexionar sobre el que aportem a la comunitat tasquera i com podem tenir-ho en compte per millorar la nostra manera de comunicar-nos i d’organitzar-nos.