Una setmana descobrint les infraestructures de la ciutat a YoMo Barcelona

yomo3_web

Què són les infraestructures de la ciutat? Com s’organitzen? Quins professionals hi intervenen? Aquesta setmana ho descobrirem amb els i les joves participants a YoMo: The Youth Mobile Festival. La xarxa d’infraestructures que teixeix la ciutat és la protagonista del Projecte Metròpolis, l’estand interactiu amb què l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona participa en aquest esdeveniment juvenil vinculat al Mobile World Congress per acostar als joves el món de la ciència i la tecnologia.

Enguany hi tornem a participar per dinamitzar les activitats del Projecte Metròpolis i acompanyar els i les joves en la descoberta de la complexitat de les infraestructures de la ciutat, el seu abast, el seu metabolisme urbà i la seva resiliència, així com dels professionals i especialistes que hi treballen.  L’activitat vol introduir els participants en el conjunt d’instal·lacions físiques que fan possible els serveis bàsics per a la vida quotidiana de la ciutadania, en un viatge que va des del cicle de l’aigua, les xarxes d’energia i el tractament de residus, fins a les telecomunicacions, la mobilitat i el transport públic, els espais i zones verdes i els grans centres logístics com el port i l’aeroport.

L’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona ha confiat en TASCA per al muntatge del seu estand al festival i per al disseny i dinamització de les activitats. AKTES, empresa col·laboradora de TASCA i especialitzada en l’organització d’esdeveniments, ha assumit el disseny i producció de l’estand interactiu, on els joves es submergeixen en el món de les infraestructures. Podeu trobar Projecte Metròpolis al recinte d’exposicions del YoMo Barcelona, que tindrà lloc del 27 de febrer al 2 de març a la Farga de l’Hospitalet.