Un viatge sonor al Besòs

música

El Centre Cívic Besòs ha engegat aquest curs amb música i més música. De l’octubre al gener l’equipament s’endinsarà en tot un viatge sonor per la història de la música de la mà del cicle Música►BCN. I si l’octubre va arrencar amb aquest viatge a través dels segles, el novembre arriba amb tota una immersió en la cultura flamenca: torna la (in)fusión!

Des del 5 d’octubre i fins el mes de gener Música►BCN ens obre la porta als ambients i els contextos d’estils tan diversos com el jazz, la música clàssica, el flamenc, la música negra o les músiques del Mediterrani. Una proposta de la xarxa de Centres Cívics de Barcelona en col·laboració amb l’ESMUC, que ens convida a fer un recorregut per la història de la música a través de concerts comentats a diferents equipaments de la ciutat.

I enmig d’aquest viatge, el novembre ens porta una nova edició del cicle (in)fusion flamenca. Del 4 al 22 de novembre, el Centre Cívic Besòs torna a proposar-nos una programació ben potent de la mà de Duquende,  Mi legado Morentiano, Lina León Project, la Companyia José Manuel Álvarez i Pedro Sierra entre moltes altres propostes. Concerts, tallers i xerrades per gaudir de la cultura flamenca més innovadora.