Un aparador de creativitat feta a mà

aparadorl_web

La cultura Do it yourself serà la gran protagonista de la sisena edició de l’Aparador, el mercat de creació, art i artesania de la Festa Major del Prat, organitzat pel Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa conjuntament amb /UNZIP Torre Muntadas. Grans i petits objectes artístics fets a mà per acostar als veïns i veïnes la producció artística independent.

L’Aparador tindrà lloc el pròxim 30 de setembre, d’11 a 20:30 h, a la Plaça Pau Casals, i comptarà amb tallers gratuïts per a totes les edats. Durant tot el matí, el taller PolloPicoPata proposarà als nens i nenes la creació de decoracions “pota blava”. A les 12 h, el col·lectiu Gotelé, guanyador de la beca d’/UNZIP Art al barri, implicarà grans i petits en la dinamització participativa ‘Coser y cantar’. A la tarda, els i les participants podran gaudir d’un taller d’Scrapbooking per crear un àlbum de records o aprendre a fer un cactus d’amigurumi amb la tècnica del ganxet.

Coincidint amb l’Aparador, el centre cívic engega el concurs ‘Fes el teu flyer‘, que convida la ciutadania a transformar els flyers del projecte DIY de l’equipament per crear dissenys únics i personals. Només cal deixar volar la imaginació i unir els punts del flyer per fer el nostre propi disseny, i penjar-lo a Instagram amb el hashtag #DIYalribera. Els i les participants entraran en el sorteig d’una inscripció gratuïta a un dels monogràfics DIY programats pel centre.

La cultura DIY és una de les especialitats del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, que impulsa activitats i iniciatives per generar comunitat al voltant d’aquest univers creatiu, com ara aquesta edició de l’Aparador, tallers sobre les diferents tècniques i les noves tendències o l’Espai DIY, un punt de trobada per als i les amants del handmade, d’accés lliure i amb recursos a l’abast dels i les participants. A l’Espai DIY s’hi pot anar individualment o en grup, per treballar en projectes relacionats amb el món del DIY i intercanviar recursos i idees amb la comunitat DIY del Ribera.

diyalribera_web