Un any a tota vela

la vela 2

L’Espai Familiar La Vela ha complert el seu primer any de funcionament, consolidant-se com un espai de trobada per a les famílies del barri del Besòs amb infants menors de 3 anys. En aquest primer curs d’experiència, les famílies participants han pogut gaudir de les diferents propostes de La Vela, com ara l’espai de trobada o les xerrades, visites o tallers. Amb l’objectiu d’oferir nous recursos a les famílies, l’Espai Familiar ampliarà el seu horari de funcionament i treballarà en xarxa amb altres serveis del barri i del districte.

Entre les activitats realitzades durant aquest primer any de funcionament, s’han posat en marxa propostes com ara un taller de massatge infantil o una xerrada sobre els límits en els infants menors de 3 anys. També s’han realitzat visites mensuals per tal que les famílies descobreixin alternatives d’activitats amb infants petits i coneguin altres recursos a nivell de ciutat. Algunes d’aquestes sortides han estat la fira de Sant Llúcia, cafeteries adaptades per gaudir amb infants al districte de Sant Martí o el Parc de Pere IV.

Durant aquest 2016, es treballarà per reforçar la difusió d’aquest nou servei per a les famílies del barri, incrementant l’acció en xarxes socials i donant a conèixer l’espai entre tècnics educatius, socials i sanitaris del territori.