Com qui no vol la cosa i amb la intuïció posada al servei de l’emergència, hem estat dos anys improvisant. La famosa resiliència no deixa de ser això: pura improvisació.

I aquest ha estat l’eix de la Trobada Anual de TASCA 2022, que ens ha servit per posar a prova la nostra capacitat de proposta i escolta, prendre decisions, cooperar, adaptar-nos, resoldre conflictes i ser creatives, en una formació d’improvisació amb l’equip d’actrius i actors d’ Impro Barcelona.

El passat 17 de març, el Centre Cívic del Besòs i el Maresme va acollir la Trobada de Tasqueres i Tasqueros d’arreu de Catalunya i Balears, que van destacar per la seva bona predisposició al joc, l’espontaneïtat i la creativitat. Una primera part de presentació de les persones que conformen els diferents equips va servir per constatar que TASCA és una empresa que aglutina expertesa, fidelitat, il·lusió i empenta.

En el bloc central de la jornada, ens vam repartir en petits grups, tenint en compte el rol que assumeix cadascú de nosaltres i les eines que utilitzem en el nostre dia a dia i, amb la complicitat d’una actriu professional, vam posar en joc la creativitat, el risc i la nostra capacitat d’improvisació.

Un petit refrigeri va posar fi a un dia que va connectar projectes, potenciar sinergies i, per sobre de tot, moments de trobada que feia massa que estàvem esperant.