La Fabra i Coats s’omple de tasqueres i tasqueros a la Trobada Anual de TASCA

 

Ahir la Fabra i Coats es va omplir de tasqueres i tasqueros que vam celebrar la Trobada Anual de TASCA, per engegar el nou curs 2019-2020.

La Trobada Anual de TASCA té lloc cada inici de curs i hi participen tots els equips de gestió de TASCA repartits al territori. Ens permet retrobar-nos després de l’estiu, conèixer les noves incorporacions a cada servei, conèixer els nous projectes del curs que comencem i compartir espais inter-centres i projectes que sempre valorem com a molt enriquidors.

Aquest setembre vam comptar amb la col·laboració de Basket Beat per a dinamitzar la sessió. L’Associació Basket Beat utilitza la pilota de basquet com a instrument musical i ha desenvolupat una metodologia d’aprenentatge i creació musical en grup que permet desenvolupar habilitats que permeten millorar l’eficiència tant individual com grupal.

Els equips de tasqueres i tasqueros es van repartir en petits grups per la Fabra i Coats, dinamitzats per un educador/a de Basket Beat, i vam treballar i analitzar, des del joc els rols de cada membre del grup, la presa de decisions i la comunicació assertiva.

Després del treball en petits grups, vam retrobar-nos per a construint un batec conjunt amb les pilotes de basquet i, amb el ritme sincronitzat, vam acabar la jornada amb un vermut per a donar la benvinguda al nou curs.