Trampolí per a la música jove i emergent de Sants Montjuïc

pedrera_web3,8 són els quilòmetres que separen La Bàscula del Centre Cultural Albareda. Un camí que travessa la muntanya de Montjuic, foradada per les desenes de pedreres d’on es va extreure la pedra per construir la ciutat de Barcelona. Els dos equipaments de la Marina i el Poble Sec s’han unit per retre homenatge a aquest passat picapedrer en un nou projecte de suport al talent musical jove del districte de Sants Montjuïc.

Pedrera 3.8 és un programa d’acompanyament a grups musicals emergents, formats per joves de fins a 29 anys, que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. Del novembre de 2017 a l’abril de 2018 tindrà lloc el procés d’acompanyament, que inclourà tutoria i assessorament per part d’un productor professional, residència als bucs d’assaig dels equipaments, gravació d’un EP, preparació del directe, formació en comunicació i management, actuació remunerada als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments i espais culturals de la ciutat.

Els grups interessats poden enviar les seves propostes fins dimarts 31 d’octubre. L’encarregat de fer-ne la selecció serà un jurat format per Marçal Lladó, membre fundador de Bankrobber; Tamara G. Cascales, periodista de Mondosonoro i membre del departament de programació de la Sala Apolo; Enrique Albareda, programador i DJ; i Josema Rubio i Iván Arroyes, de l’Associació musical ZerodB i de Tengo un Pasajero Producciones.

Per conèixer tots els detalls sobre el programa, el calendari i el procés de selecció, consulteu les bases de la convocatòria.