TASCA guanya el concurs de gestió de l’Espai Musical La Bàscula

25 de febrer del 2015

descarga

L’Ajuntament de Barcelona compta amb TASCA per al nou període de gestió de l’Espai Musical La Bàscula, al barri de La Marina del districte de Sants-Montjuïc. TASCA és responsable des del 2011 de la gestió d’aquest equipament especialitzat en l’àmbit musical, amb voluntat de projecció a la ciutat de Barcelona, i continuarà treballant per apropar la població jove a l’àmbit musical, contribuint al seu desenvolupament cultural i a la seva integració i cohesió social.

Durant aquesta nova etapa s’engegarà el nou projecte d’Espai Jove de l’equipament, donant resposta a les necessitats que diferents actors socials del territori de la Marina porten temps detectant. L’Espai Jove esdevindrà un espai de trobada i referència per als adolescents de 14 a 20 anys, on es desenvoluparà una programació específica de tallers i activitats per als joves i es facilitaran eines per potenciar les seves iniciatives.

En aquesta nova etapa, es continuarà desenvolupant el projecte de La Bàscula, un dels centres especialitzats en música més actius de Barcelona, amb un ampli ventall de recursos orientat a donar suport als grups musicals i posar a l’abast dels joves formació musical, concerts i espectacles i activitats de proximitat.