Sant Jordi del Besòs al Llobregat

29 d’abril de 2016

sant-jordi-web

Música, cabaret, circ, tecnologia, activitats per als més petits i, per descomptat, paraules per celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest mes d’abril els equipaments TASCA ens han fet gaudir de la diada amb propostes ben diverses, fidels al seu estil propi.

En el marc del cicle Hivernacle, La Bàscula va celebrar Sant Jordi amb poesia, dansa i música, de la mà del poeta i músic uruguaià Andrés Vázquez i la formació que lidera, Qarteto Asonante. Un espectacle multidisciplinari ple de viatges, absències i distàncies, que va dels sons més tradicionals als ritmes de funk.

El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa va passar una diada de Festa Major, en plenes festes dels barris de Sant Jordi i Ribera Baixa del Prat de Llobregat. Un cap de setmana farcit de circ, gimcana tecnològica, batucada, botifarrada popular, concurs de postres, festa de l’escuma i molt més per celebrar la gran festa del barri amb els veïns i veïnes.

El Cabaret de les 1000 paraules, un micro obert on hi ha lloc per a totes les arts de la paraula, va ser l’aposta del Centre Cívic Besòs, que també va sortir al carrer per celebrar la diada amb animacions infantils per a tota la família a la Rambla Prim.