El Sant Jordi més especial, al Prat!

prat2_web

En un cap de setmana de llibres i roses, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa ha tornat a viure la diada de Sant Jordi immers en les Festes del Barri, organitzades per l’Associació de veïns Sant Jordi – Ribera Baixa amb la col·laboració de l’equipament. Circ, teatre i cultura digital van ser les propostes del centre cívic per sumar-se a la celebració amb els veïns i veïnes el 22 i el 23 d’abril.

El matí de dissabte, la plaça Sant Jordi es va omplir d’activitats per a tota la família, amb el ‘Remenat de circ’ i ‘La carpa dels “trastos” tecnològics’. Els nens i nenes van poder gaudir d’un matí jugant amb diferents elements de circ, aprenent a fer rodar els plats xinesos, a fer malabars, a fer equilibris, a caminar amb el monocicle i, en definitiva, a gaudir de l’apassionant món del circ. A més, van poder experimentar amb diferents elements tecnològics i robòtics: muntant un partit de futbol amb robots fets de peces Lego, iniciant-se en l’electrònica amb makey makey, fent volar i dirigint un drone amb el mòbil i controlant el simpàtic robot Zowi, programant les seves reaccions mitjançant una tauleta.

A la tarda, la companyia Sant Jordi Teatre va presentar l’obra ‘Mec mec mec’, que reflecteix el conflicte de la solitud i el caos que regeixen el nostre món a través de diferents personatges que es troben en qualsevol plaça de qualsevol lloc del món.

Un munt d’activitats immerses en una programació farcida de propostes en el marc de les Festes del Barri, amb batucada, botifarrada popular, activitats infantils i festa de l’escuma, actuacions castelleres, havaneres, sopar de festa, ball i molt més.