Sense defallir

Resiliència. Diu la seva definició que és la ‘capacitat de l’individu per a afrontar amb èxit una situació desfavorable o de risc, i per a recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses’. Des de TASCA no defallim. Seguim adaptant-nos constantment als canvis per tal de mantenir vius els projectes i equipaments apropant-nos a les comunitats i recolzant-les en coordinació amb les administracions públiques i les empreses privades amb què treballem.

Davant de les noves normatives de seguretat, tots els equipaments que gestionem han dedicat els seus esforços a reprogramar la seva oferta formativa per a poder realitzar-la de forma telemàtica. Per la seva part, l’equip que gestiona el Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa”, treballant amb un dels sectors de més risc, adapta les seves activitats i busca estratègies per tal de facilitar i capacitar a les persones grans per poder seguir la seva programació online.

La programació cultural dels centres cívics, però, segueix endavant i així, aquest mes d’octubre hem pogut gaudir de la 10a edició de Barcelona Dibuixa al Centre Cívic Besòs; el Centre Cívic Parc Sandaru va acollir de nou l’Art Photo Barcelona; tant el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa com el Centre Cívic Palmira Domènech han participat a l’Octubre Ada Lovelace.

Els projectes i equipaments destinats al públic jove, han pogut seguir mantenint les seves activitats seguint sempre les mesures de seguretat. Hem celebrat el 1r aniversari de La Clau, La Bàscula ha inaugurat el seu nou mural, el Punt infoJove Sant Martí ha organitzat el Taller de dansa hip hop i breakdance de Versembrant, i l’Espai 12@16 ha estrenat un nou vídeo realitzat al llarg del casal d’estiu on els i les joves expliquen com van viure el confinament.

Seguim al peu del canó sense defallir!