Comencem el 2022 amb una gran notícia! Hem renovat el concurs del Programa de Gent Gran de la Fundació “la Caixa”. L’equip de coordinadores del programa, especialitzades en la gestió de projectes de gent gran, participació i voluntariat, i des de la direcció de Tasca estem molt il·lusionades de seguir implicades en aquest projecte, amb el que col·laborem i fem créixer des de l’any 2010.
El Programa de Gent Gran de la Fundació “la Caixa” té com a objectiu final la promoció de l’envelliment actiu de la gent gran. TASCA és responsable dels serveis de planificació, programació i implementació dels projectes i activitats del Programa, en la xarxa d’EspaiCaixa i en els centres subjectes als convenis de col·laboració amb les diferents Administracions Públiques de Catalunya i les Illes Balears.

L’equip de coordinació tècnica i de coordinació territorial entomen enguany el repte de reprendre l’activitat habitual amb un col·lectiu que ha patit especialment les conseqüències derivades de la pandèmia.