Aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Barcelona ha confiat en TASCA per a continuar amb la gestió i dinamització del Servei infoJOVE del Districte de Sant Martí, ubicat al Centre Cívic del Besòs i el Maresme.

Els serveis infoJOVE formen part de la Xarxa d’informació juvenil de Barcelona i son un referent significatiu per als nois i noies, ja que l’equip professional que hi treballa està especialitzat en l’àmbit de la joventut, coneix a fons el Districte on s’ubiquen i es coordinen estretament amb la resta d’agents que ofereixen serveis i recursos als i les joves del territori.

Els principals àmbits d’actuació són aquells relacionats amb el procés d’emancipació i creixement personal: treball i emprenedoria, educació, lleure, mobilitat internacional i habitatge. Així com difondre convocatòries d’ajuts, tràmits i recursos informatius per donar resposta a les inquietuds i necessitats de la població jove.

Des de TASCA, estem molt contentes de continuar amb la gestió d’aquest projecte que (a banda del propi servei d’informació, dinamització i difusió, i del treball en xarxa amb la resta d’agents de la ciutat i pròpia de la Xarxa d’informació juvenil) també s’encarrega de programar activitats de dinamització i participació, acollir assessoraments especialitzats i dinamitzar serveis descentralitzats (el Punt InfoJOVE Mòbil i les Antenes d’infoJOVE). A més, en aquesta etapa que s’inicia a partir de gener 2023, creix amb la incorporació d’un nou servei: els Punts JIP “Jove, Informa’t i Participa” Sant Martí, d’acord a les línies impulsades des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.