PROJECTES EDUCATIUS

Som especialistes en el disseny i gestió de programes educatius. Des de la concepció dels projectes a l’execució d’activitats presencials als centres, passant pel disseny de materials didàctics i la relació amb diferents agents educatius.

En els nostres 30 anys de trajectòria, hem gestionat projectes educatius en els àmbits cultural, ambiental, social i científic, impulsats per empreses i institucions arreu del territori català i adreçats a nens i nenes de diferents franges d’edat.

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

  Projectes pedagògics .

Com dissenyem les activitats i els projectes educatius? Comptem amb la participació i el joc com a eina d’expressió i aprenentatge, fem de l’originalitat i la innovació elements constants del nostre treball, fem nostra la imatge dels nostres clients, fem el màxim de rendibles els recursos i ens ocupem de l’organització global, de la idea a l’acció.

Alguns exemples dels projectes educatius gestionats en la nostra trajectòria són ‘El comerç i les escoles’, promogut per l’Ajuntament de Barcelona; ‘Viu la recerca amb la Laura i en Joan’, de la Secretaria d’Universitats i Recerca; o la Trobada dels Consells d’Infants i Adolescents, impulsada per l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona.

 

 

  Projectes puntuals .

Hem dissenyat, produït i executat actes de diferent format impulsats per institucions com la Fundació Bancària ‘la Caixa’, la Plataforma per la Llengua, la Societat Catalana de Biologia, el Servei Català de Trànsit, l’Institut Municipal d’Educació, l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports – Drets civils, l’Institut Barcelona Esports i l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres.

També hem estat presents en grans esdeveniments com la Festa dels Súpers, la Festa de l’Aigua, les Festes de la Mercè i mostres i fires de diversos ajuntaments.

 

 

  Formació .

Creiem en la formació des d’una metodologia participativa. Basant-nos en experiències d’èxit, ens formem i formem els nostres equips, aprenem i compartim coneixement, generem pensament crític i l’apliquem.

Oferim acompanyament metodològic a mida de les necessitats de cada projecte/servei/equip. Destaquem els processos que hem dut a terme entre els anys 2016 i 2019 per als equipaments públics que gestionem des de TASCA, equips d’altres empreses i equips tècnics i polítics de diferents Ajuntaments. Amb aquests  acompanyaments, fem emergir informació oculta del funcionament dels equips i podem fer un retorn, en forma de bateria de propostes de millora organitzacional, estructural i relacional, un acompanyament a la implementació, sempre molt atentes al feedback que genera el propi procés.

 

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Joves i Femcat

Escola i Empresa

 TASCA realitza la secretaria tècnica (gestió del calendari del...

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Mem’s en català

TASCA va dissenyar i dinamitza l’activitat ‘Mem’s en català’...