Primeres accions del pla de formació anual de TASCA

25 de febrer del 2015

formació_web

Durant el mes de febrer han tingut lloc les primeres accions del pla de formació anual de l’equip de TASCA, amb la participació a diverses trobades de referència en l’àmbit de la cultura i l’educació i a formacions relacionades amb l’educació virtual i amb la implementació d’un nou programa de salut entre la gent gran.

En el bloc de gestió cultural, hem pogut conèixer bones pràctiques i experiències d’èxit en l’àmbit del màrqueting cultural, la gestió de públics i els programes educatius a les XVIII Jornades de Museus i Educació – Programar per als públics, que van tenir lloc al Museu Marítim de Barcelona.

En el bloc de tecnologia, hem estat al congrés ITworldEdu, un dels esdeveniments més importants del sector tecnològic i educatiu per conèixer novetats i experiències innovadores en l’aplicació de la tecnologia a l’àmbit educatiu. D’altra banda, alguns membres de l’equip s’han format al Cibernàrium en disseny i gestió de la plataforma d’educació online Moodle, per tal de conèixer les possibilitats d’aquesta eina per crear comunitats d’aprenentatge virtual.

Per últim, els equips participen en accions de formació específiques segons les necessitats de cada projecte.  L’equip de TASCA que coordina la gestió tècnica del Programa de Gent Gran de la Fundació Bancària “la Caixa” va assistir el passat mes de gener a una sessió de formació a Madrid, per a la implementació d’un nou projecte de l’itinerari de salut i benestar. Durant els dos dies de formació les professionals de TASCA es van preparar per al pilotatge del programa “Viure com jo vull”.  Els propers dies, la direcció dels equipaments i serveis gestionats per TASCA, participaran en una formació per a l’organització de reunions efectives.