La màgia del comerç a la Mostra ‘El comerç i les escoles’

En el marc del programa ‘El comerç i les escoles’ Tasca ha organitzat els actes de cloenda i la Mostra del Comerç i les Escoles, amb la participació de tota la comunitat que fa possible el programa educatiu: els comerços col·laboradors, el professorat, l’alumnat les seves famílies. Amb el lliurament dels premis Punt de llibre i la inauguració de l’exposició que impulsa el programa educatiu.

La creativitat d’alumnes de tota la ciutat és una de les protagonistes de l’esdeveniment. Durant l’acte es donen a conèixer els guanyadors i guanyadores dels premis Punt de Llibre, que tenen una participació d’uns  5.000 alumnes participants de 50 centres educatius.

Per tancar l’acte s’obre l’exposició impulsada pel programa educatiu, amb la inauguració d’una mostra itinerant, que el 2017 va tenir com a títol: ‘Petit comerç, grans canvis’, un reconeixement a la tasca del comerç a la nostra ciutat, aprofundint en els valors intangibles de les botigues de proximitat.

Un esdeveniment ben especial per celebrar la cloenda d’un curs més del programa educatiu impulsat per la Direcció de Comerç de l’Àrea d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona.