Caminant i menjant plegats per descobrir els projectes de la convocatòria UNZIP 2018

La convocatòria /UNZIP del Prat va celebrar dissabte passat la festa de presentació dels diferents projectes que durant l’any 2018 han estat treballant als diferents equipaments culturals del municipi en les 5 modalitats de la convocatòria. La ConvoFest va convidar artistes, agents culturals, veïns i veïnes a descobrir els diferents projectes a través d’una ruta a peu i un dinar col·lectiu.

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa va acollir diverses de les accions de la CONVOFEST. D’una banda, s’hi van presentar el material i les projeccions del procés de mediació de la Convocatòria d’Arts Visuals /UNZIP 2018 del col·lectiu Suversión i va tenir lloc la inauguració i presentació del projecte COSER Y CANTAR, del col·lectiu Gotelé, el projecte beneficiari de la beca Art al Barri impulsada pel centre cívic dins la convocatòria /UNZIP. El Ribera va ser també el punt de trobada final de la jornada, amb el dinar col·lectiu de cloenda i l’acció del projecte BUENAVENTURA TAMAYO de la Companyia Kaddish Kolmanskop.

La convocatòria /UNZIP Arts Visuals s’articula des del Centre d’Art Torre Muntadas, amb el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, el Centre Cívic Jardins de la Pau i centres col·laboradors com l’Escola d’Arts del Prat. La convocatòria del 2019 romandrà oberta fins al 28 de febrer i atorgarà cinc ajuts, un per a cadascuna de les modalitats de la convocatòria: Fotografia i societat, Art al barri, Projecte exposició (artistes i agents culturals locals), Projecte deslocalitzat i Projecte d’art i educació.