Des de TASCA, ens hem especialitzat en la coordinació, dinamització, planificació i programació de serveis i activitats per a la gent gran i comptem amb un equip consolidat i expert en la gestió i dinamització de projectes amb gent gran i d’envelliment actiu. Aquest trimestre hem iniciat un nou repte, que neix de la iniciativa i confiança de CaixaBank: el programa Plens de vida.

Amb l’objectiu de seguir acompanyant a les persones grans en un envelliment actiu i saludable, partint d’una visió positiva i generadora, el programa Plens de vida aposta per fer arribar aquesta oferta també als territoris amb menor densitat de població, per a que les persones grans d’aquesta zona que compten amb una menor oferta d’activitats, pugui beneficiar-se de les propostes que propiciïn una millora de la qualitat de vida i un envelliment saludable.

Algunes de les poblacions on s’ha iniciat el programa són Camarasa, Montgai, Barruera, Vilaller, Vimbodí, Solivella, Bonmatí, Palau Saverdera i Aitona, amb activitats que tracten des de xxxxx fins a propostes de moviment i exercici físic. L’oferta d’activitats ha tingut molt bona acollida i està previst que es duguin a terme fins al proper mes de desembre 2022.