Pintem amb espurnes al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

26 de març del 2015

espurnes_web

El proper diumenge 26 d’abril TASCA durà a terme, al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, una activitat familiar amb l’objectiu que els més petits experimentin i juguin amb les noves tecnologies. Al taller ‘Pintem amb espurnes’ els infants i les seves famílies dibuixaran un robot amb pintura conductiva i experimentaran amb piles i circuits per il·luminar-lo amb leds de colors. La finalitat de l’activitat és potenciar l’educació científica i tecnològica entre els més petits, despertant la seva curiositat i animant-los a experimentar amb les noves tecnologies.

‘Pintem amb espurnes’ és una de les activitats desenvolupades al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, especialitzat en cultura digital a través de projectes com el KIT, Klub Infantil Tecnològic. El KIT és un espai d’aprenentatge i joc per a l’experimentació amb nous dispositius digitals, amb una programació continuada de tallers lúdico-experimentals que combinen la tecnologia i la creativitat.

‘Pintem amb espurnes’ forma part del cicle d’activitats familiars que el mNACTEC té programat els caps de setmana d’aquest trimestre. El mes de juny, dins el mateix cicle, TASCA dinamitzarà un taller d’electro-tèxtils, que proposa als nens i nenes il·luminar una gorra amb un petit circuit electrònic.

Més informació mnactec.cat.