Petit comerç, grans canvis

expo_webQuè passaria si el tiquet de caixa mostrés tot l’intangible que s’amaga darrere la nostra compra? Els valors i les pràctiques dels comerços de proximitat de Barcelona són els protagonistes de la mostra ‘Petit comerç, grans canvis’, impulsada pel projecte ‘El comerç i les escoles’, de la Direcció de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona. L’exposició vol mostrar als veïns i veïnes que comprant al petit comerç contribuïm a transformar la ciutat.

L’exposició ‘Petit comerç, grans canvis’ ja ha viatjat per diferents racons de Barcelona. Des de la seva inauguració a l’acte de lliurament dels Premis Punt de llibre al CCCB, la mostra ha passat pel Centre Cívic Torre Llobeta i l’Envelat del Bicentenari de les Festes de Gràcia. I encara sou a temps de visitar-la al Centre Cívic Can Castelló, on estarà fins al pròxim 30 de juny, i al Centre Cultural Casa Orlandai, que l’acollirà del 15 al 29 de setembre.

En el marc del programa educatiu ‘El comerç i les escoles’, l’exposició vol mostrar les petites històries dels comerços que transformen i cohesionen els barris, treballen per una societat més sostenible i promouen el compromís social.