Per una Barcelona + sostenible

mapa2_web

Quins són els reptes de Barcelona per als pròxims anys en l’àmbit de la sostenibilitat? El passat 25 de gener vam participar com a Empresa + Sostenible en la Convenció Barcelona + Sostenible, amb més de 300 participants per repassar tota la feina feta fins ara en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, prioritzar els reptes de la ciutat i pensar plegats accions per donar-los resposta.

I quins són aquests 6 reptes al voltant dels quals s’hi va treballar? L’increment de la superfície verda i la biodiversitat a la ciutat, aconseguir un canvi modal a una mobilitat més sostenible i millorar la qualitat de l’aire, protegir el clima i reduir el consum energètic i les emissions, posicionar la sostenibilitat com un tema important en la vida quotidiana, implementar l’estratègia Residu Zero i avançar en un model de producció i consum més responsable són els reptes presentats.

La Convenció B+S ha estat una de les cites imprescindibles d’aquest mes de gener en l’àmbit de la sostenibilitat, marcat també per la inauguració de la renovada Fàbrica del Sol, que va tenir lloc el diumenge 28 de gener. Des de TASCA vam participar en aquest acte festiu, dins l’espai dedicat al Mapa Barcelona + Sostenible, donant a conèixer als assistents el seu funcionament, quina informació hi poden trobar a través del web i l’app del Mapa B+S (disponible per Android i IOS) i com funcionen els mapatges col·laboratius amb què la ciutadania omple de contingut aquesta eina per potenciar la sostenibilitat a la ciutat.