Oberta la convocatòria de l’(in)fusiona’t

30 de novembre de 2016

infu

El suport a la creació i la innovació vinculada al flamenc és l’objectiu de l’(in)fusiona’t, convocatòria de residències del Centre Cívic Besòs, oberta fins el pròxim 31 de desembre. La iniciativa s’adreça a artistes, col·lectius i companyies amb projectes escènics relacionats amb el flamenc des d’una perspectiva multidisciplinar: des d’un espectacle de dansa fins a una performance o una proposta audiovisual, passant per una nova mirada al flamenc més clàssic.

Els tres projectes seleccionats a l’(in)fusiona’t 2017 comptaran amb un espai de creació a l’equipament, així com l’assessorament i suport tècnic del centre durant el procés. A més, els tres projectes residents s’inclouran en l’agenda cultural del centre cívic i rebran el suport de l’equip pel que fa a la difusió i promoció de l’espectacle.

A més, l’(in)fusiona’t suposa l’oportunitat de formar part del cicle (in)fusión flameca, que cada  mes de novembre omple el Centre Cívic del millor flamenc. Un jurat integrat per professionals del món del flamenc, la cultura i els mitjans de comunicació és l’encarregat de seleccionar un dels tres projectes residents perquè formi part del programa d’aquest cicle de cultura flamenca. En l’edició d’enguany, que va finalitzar el passat 22 de novembre, el cicle ha comptat amb artistes com Duquende,  Lina León Project, la Companyia José Manuel Álvarez o Pedro Sierra, entre moltes altres propostes.