Nova etapa de gestió a La Bàscula amb els joves com a protagonistes

bàsculajove_web

Dinamització juvenil i treball en xarxa al territori són els dos grans protagonistes de la nova etapa que s’està obrint a La Bàscula. L’equipament del barri de La Marina engegarà a partir d’enguany nous projectes i noves línies de treball per posar els i les joves al centre del projecte de dinamització. El Districte de Sants-Montjuïc ha tornat a comptar amb TASCA per a un nou període de gestió ple de novetats i reptes engrescadors.

En aquesta nova etapa continuarem treballant per apropar la població jove a l’àmbit musical, i activarem nous serveis i propostes perquè els i les joves siguin els totals protagonistes del projecte de dinamització del centre. Un dels moments clau d’aquest nou camí serà la pròxima apertura d’un espai relacional a l’equipament, un nou recurs a l’abast dels i les joves de La Marina que volem que puguin anar construint ells mateixos segons les seves necessitats, interessos i iniciatives.

Serà, també, una etapa d’impuls del treball en xarxa amb les entitats i els diferents agents de La Marina, per trobar nous camins i impulsar iniciatives conjuntes per a la dinamització juvenil al territori. Una forma de treballar que vol convertir La Bàscula en un espai de confluència de les energies comunitàries on s’hi entrellacen àmbits clau de la vida als barris que afecten especialment als joves.