Un estiu diferent

 

El passat 20 de juny va arribar l’estiu a casa nostra, i amb la calor i les mascaretes també van arribar alguns nous projectes que hem dinamitzat durant els mesos de juny i juliol i d’altres que seguiran en marxa durant el mes d’agost.

Durant el mes de juliol, hem col·laborat amb l’Èxit Estiu, un programa educatiu promogut pel Consorci d’Educació de Barcelona, focalitzat a l’alumnat vulnerable i que treballa per evolucionar el reforç escolar a l’acompanyament educatiu, amb propostes pedagògiques innovadores, treball per projectes i recursos per a la millora de l’atenció de l’alumnat.

De l’1 al 31 d’agost, l’oficina de TASCA romandrà tancada per vacances, però l’equip de tasqueres i tasqueros segueix amb projectes entre mans! Per un cantó, tenim prevista la dinamització del Casal de Barri La Pau a les tardes del mes d’agost, i per l’altre, el Centre Cívic Besòs obrirà les seves portes per oferir al barri tallers infantils, activitats de creació comunitària per a joves i teatre comunitari, tallers de clown, música en família…

Durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre, l’equip de TASCA també dinamitzarà activitats diàries a la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner i, a la primera quinzena de setembre, a la Biblioteca Sant Martí de Provençals. Per als nens i nenes que participin al Bibliocasal, hem preparat activitats lúdiques i educatives que giren entorn quatre eixos principals: la música, l’art, la lectura i el joc. A més, cada dimecres, hi ha prevista una programació oberta per els infants i les seves famílies.

L’equip de TASCA us desitja un feliç estiu i ens retrobem a partir de l’1 de setembre en l’horari habitual.