Nous projectes de dinamització juvenil

joves_web

El 2017 arrenca amb nous i engrescadors reptes en l’àmbit de la dinamització juvenil. A més de la nova etapa de gestió a La Bàscula, al Districte de Sants-Montjuïc, en què els joves es convertiran en protagonistes de l’equipament, engeguem l’any amb nous projectes de dinamització juvenil arreu del territori. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha confiat en TASCA per a la dinamització del programa de joves que desenvolupa a diferents equipaments de Badalona, Tarragona, Reus i Alcanar.

Així, doncs, TASCA ha renovat la gestió del projecte de dinamització juvenil del Casal Cívic Tarragona-Camp Clar, i gestionarà a partir d’ara els de Reus-Sant Josep Obrer, el d’Alcanar, el de Badalona-Pomar i el de Badalona-Llefià. Els Casals Cívics són equipaments de la Generalitat de Catalunya que ofereixen recursos a joves, grans, infants i entitats per fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

El programa de joves que s’impulsa des d’aquests equipaments ofereix als joves de 12 a 18 anys activitats i recursos per impulsar la generació i enfortiment d’iniciatives pròpies, facilitar-los recursos per al seu desenvolupament personal i fomentar la participació dels joves al seu entorn més proper.