Nous eixos del programa El comerç i les escoles

comerc_4

La Sala Vermella del Conservatori Municipal de Música de Barcelona ha estat l’escenari de la presentació del curs del programa ‘El comerç i les escoles‘ davant del professorat de la ciutat. Un espai privilegiat per conèixer les novetats del projecte educatiu per al 2016-2017. Enguany el programa posa el focus en el camp social i cooperatiu, la sostenibilitat i la cultura, amb nous comerços i noves activitats.

Una de les novetats del curs serà la incorporació d’antics oficis i del comerç emblemàtic, a través d’una proposta educativa que vincula la història amb les noves tecnologies, que es desenvoluparà a partir del gener. L’alumnat participant en tindrà l’oportunitat de conèixer els comerços emblemàtics de la ciutat de Barcelona mitjançant la creació d’una ruta de geocatxing, joc mundial a l’aire lliure que consisteix a cercar tresors amb l’ajuda de dispositius GPS.

En la sessió de presentació, el professorat va poder conèixer de primera mà les propostes del programa per al nou curs escolar, com ara les noves incorporacions de comerços de la ciutat o la possibilitat de realitzar les visites guiades en altres idiomes. També hi ha novetats als tallers sobre consum i publicitat, amb una activitat sobre els criteris socials, econòmics i mediambientals que s’han incorporat als hàbits de consum de la ciutadania i la integració de la tecnologia en el seu dia a dia. La sessió es va tancar amb una visita guiada a les instal·lacions d’aquest edifici tan emblemàtic de la ciutat.