Et deixes emportar per la música o ets més de música per endur?

28 de gener de 2016

espai jove 2 web

Música per endur, rima antiracista, producció musical, arts escèniques, memòria jove… Són algunes de les propostes de l’Espai Jove de La Bàscula, que continua fent camí per consolidar l’aposta de l’equipament pels joves. L’Espai Jove va agafar embranzida al setembre per desenvolupar el primer trimestre de plena activitat: tallers, concerts i un bon grapat d’activitats per dinamitzar la vida juvenil del barri de La Marina.

El taller d’Escriptura i Rima Antiracista amb Pau Llonch, d’At Versaris, va ser una de les primeres apostes de l’Espai Jove. Acabat el 2015, la iniciativa s’ha consolidat i continua introduint els i les joves en el món del hip hop alhora que treballa aspectes com l’expressió, la creativitat i l’educació en la igualtat.

Aquest primer trimestre de ple rendiment ens ha portat també els Take Away Concerts, una iniciativa en col·laboració amb els educadors d’APC. La Bàscula surt de les parets de l’equipament per portar l’Espai Jove a espais púbics de La Marina com els Jardins de la Mediterrània i Can Clos. Després de l’èxit de les dues primeres experiències, els Take Away Concerts continuaran durant el 2016 portant la música a tots els racons del barri.

Destaquem també l’èxit del taller de Producció Musical o el taller de Teatre, així com el de Body Percussion o el curs de so bàsic amb l’Ateneu l’Engranatge. I, tot i així, la música i les arts escèniques no han estat les úniques protagonistes de la programació, que també ha comptat amb el concurs de fotografia ‘Memòria Jove’, en col·laboració amb el mitjà local La Marina Viva, o el torneig de futbolí, organitzat amb l’equip del bar de la Bàscula. Un trimestre farcit de propostes per presentar aquest nou projecte a l’abast dels i les joves de La Marina.