El Mapa Barcelona + Sostenible viatja a Dubai

24 de febrer del 2015

mapa_web

El Mapa Barcelona + Sostenible participa a la primera edició de l’International Forum on Sustainable Lifestyles, congrés internacional sobre estils de vida sostenibles que es celebra a Dubai els dies 25 i 26 de febrer.

Barcelona ha estat convidada a participar en aquest fòrum per presentar l’experiència del Mapa Barcelona+Sostenible com a bona pràctica inspiradora per a altres ciutats. El congrés està organitzat per la Fundació Internacional Zayed per al Medi Ambient i el Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient (PNUMA).

El congrés gira al voltant d’un dels reptes més importants del nostre temps: com crear estils de vida sostenibles, repensar com vivim, com ens movem i com consumim. Al fòrum participaran experts internacionals, funcionaris governamentals, el sector privat, el món acadèmic i altres actors relacionats amb l’àmbit de la sostenibilitat a nivell internacional.

El Mapa Barcelona + Sostenible és una eina col·laborativa que permet localitzar iniciatives i recursos que contribueixen a la millora de l’entorn urbà, a la construcció d’una estructura social més equitativa i inclusiva i a l’enriquiment del teixit comunitari veïnal.