L’estiu més refrescant, al Vaixell!

27 de juliol de 2015

vaixell_web

Els nens i nenes del Besòs han tornat a gaudir de l’estiu més divertit al Casal Infantil Municipal El Vaixell. Durant aquest mes de juliol, El Vaixell ha navegat fins l’Escola Joaquim Ruyra per realitzar el seu casal d’estiu, obert a tots els nens i nenes del barri, amb activitats ben diverses aprofitant els recursos lúdics i culturals que ens ofereix la ciutat. A més, els petits i joves de 7 a 17 anys han pogut gaudir d’una setmana de campaments en plena natura a La Riba, l’Alt Camp.

Més enllà de les activitats dins l’Escola Joaquim Ruyra del barri del Besòs, els nens i nenes han gaudit també de sortides i excursions fora de Barcelona. Durant la setmana de campaments, els nens i nenes han pogut escapar per uns dies de la ciutat i gaudir de l’entorn natural de La Riba, a la comarca de l’Alt Camp, on han realitzat jocs i excursions a la muntanya i al riu.

Cada mes de juliol, El Vaixell ofereix als nens i nenes del barri el casal d’estiu, per tal de continuar durant l’estiu amb la seva tasca d’educar petits i joves a través d’activitats lúdiques que fomentin la participació dels infants en la vida social del barri.