Lab de creació a Barcelona amb joves participants de Sèrbia, Croàcia i Suècia

Des de TASCA, dins del projecte europeu Future epics, hem estat les encarregades d’organitzar un Lab de creació a Barcelona que ha reunit joves dels diversos països participants: Sèrbia, Croàcia i Suècia, i els ha posat a treballar i crear conjuntament amb joves participants de Barcelona. Per la direcció artística d’aquest Lab i com a professores hem tingut el plaer de comptar amb les actrius Míriam Escurriola i Laura Roqué, i les ballarines Inés Boza i Bea Vergés.

Sota el títol “Devised theatre and performance” els i les participants han estat una setmana explorant processos de creació contemporània i han creat una peça ideada a partir de les preguntes que des de la web de Future epics es plantegen com a pont d’intercanvi cultural.

El resultat de tot plegat es va poder veure el passat dissabte, 16 de novembre, a la Sala Carlos Díaz de l’INS Barri Besòs. Aquesta mostra va posar damunt l’escenari una gran potència creativa i va evidenciar les virtuts de la creació col·lectiva i l’intercanvi cultural i generacional.

Des de TASCA volem donar les gràcies a tots els i les participants del Lab, als socis europeus del projecte, a l’equip creatiu que l’ha fet possible i al Centre Cívic Besòs i Centre Cívic Parc Sandaru per haver acollit i coordinat el projecte.