‘La Laura i en Joan’ al NOVUM 2015, Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona

28 d’abril del 2015

ciènciaweb

Els contes de la Laura i el Joan han estat presents al NOVUM 2015, Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona, amb contes al voltant de les ciències fotòniques. El festival aposta per treure la ciència i la tecnologia al carrer i acostar-la als ciutadans mitjançant xerrades, maratons, exposicions, documentals, performances, tallers, experiments i formats interactius.

En aquesta 9a edició, el festival s’ha traslladat al Disseny Hub Barcelona, del 14 al 30 d’abril. El nou format de festival va incloure una gran festa els dies 24 i 25 d’abril a la Plaça de les Glòries, convertida en un gran laboratori a l’aire lliure. El programa educatiu ‘Viu la recerca amb la Laura i en Joan’ va tenir presència a la festa de la mà dels contacontes de TASCA, que van posar-se a la pell dels dos infants protagonistes de la col·lecció publicada i impulsada per la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta edició, la Laura i en Joan van presentar la seva enlluernadora recerca sobre l’aprofitament energètic de les plaques solars per apropar les ciències fotòniques a petits i grans de manera lúdica i participativa, al mateix temps que rigorosa.