La família tasquera creix

El 2018 ha estat un any intens. Tasqueres i tasqueros ens hem vist immersos en un gran esforç col·lectiu per renovar molts dels projectes dels quals ja en formàvem part, i per endinsar-nos en la gestió i dinamització de nous equipaments i serveis. Una feina sovint invisible que des de TASCA apostem per fer incorporant la il·lusió, experiència i coneixement dels nostres professionals als diferents centres, sota la coordinació del nostre equip de disseny de projectes, que s’encarrega de plasmar en els projectes que presentem a les licitacions l’experiència i la feina feta i el rigor en la gestió, així com idees i propostes per a la innovació i el creixement dels serveis que aspirem a gestionar.
Fruit d’aquest esforç col·lectiu, aquest 2018 hem renovat la gestió del Centre Cívic Besòs, el Punt infoJove de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. Les nostres propostes tècniques van voler reflectir la feina que fan els nostres equips als centres, així com els fruits d’un procés engegat durant el 2017 de redefinició i cura dels projectes i de les persones que donen vida als equipaments.

També hem viscut amb una gran il·lusió el retorn a la gestió del Centre Cívic Parc-Sandaru, un equipament que vam veure créixer des del seu naixement l’any 2007 fins a l’any 2014 i al qual ara tenim el plaer de tornar per seguir fent camí.

El 2019 arrenca, també, amb nous reptes que encarem amb moltes ganes i il·lusió. A partir del febrer, treballarem amb el Districte de Sants-Montjuïc en la gestió i dinamització de l’Espai per a adolescents 12@16, la Tarda Jove del Poble-sec i el nou Espai per a adolescents La Clau.