La Bàscula i el CC Albareda continuen picant pedra per impulsar la creació musical

pedrera_web

La Bàscula i el Centre Cultural Albareda continuen impulsant la creació musical al Districte de Sants-Montjuïc amb la segona edició de Pedrera 3.8, el seu programa de suport a la creació jove i emergent. La convocatòria romandrà oberta fins al 26 d’octubre, adreçada a grups musicals vinculats al districte, formats per joves menors de  29 anys, per millorar i consolidar el seu projecte musical.

Pedrera 3.8 ofereix a les bandes un procés d’impuls i acompanyament que inclou residència en bucs d’assaig, tutoria i assessorament d’un/a productor/a professional, gravació en estudi d’un EP, preparació del directe, formació en àmbits com la comunicació i el management dins del sector musical i actuacions als dos equipaments, així com la possibilitat de ser programats en diferents esdeveniments i espais culturals de la ciutat. El procés d’acompanyament d’aquesta nova edició tindrà lloc del novembre de 2018 fins a l’abril de 2019.

Himalaia va ser la banda guanyadora de la primera edició del projecte i van viure durant el curs 2017-2018 les diferents fases d’aquest programa de suport a la creació jove i emergent, des de la residència als bucs d’assaig del Centre Cultural Albareda fins a la gravació d’un EP a l’estudi de gravació de La Bàscula sota l’assessorament d’Arthur Ibáñez, productor, músic i professor del Taller de Músics. La banda també va comptar amb formació en difusió i management, així com amb sessions de preparació del directe. Com a culminació del procés, els Himalaia van presentar el seu treball als dos equipaments durant la primavera, i aquest estiu han estat programats en les Festes de La Marina, la Festa Major del Poble Sec i la Festa Major de Sants, entre altres escenaris.