La Bàscula estrena escenari

25 de març del 2015

bascula_web

La Bàscula ha inaugurat la seva Sala Gran de concerts, renovada després de tres mesos d’intervenció, amb un nou escenari i infraestructures tècniques millorades. Dissabte 21 de març es va celebrar la festa d’inauguració, amb els alumnes dels tallers musicals del centre com a protagonistes i la participació de col·lectius que dia a dia donen vida a La Bàscula.

Viure l’experiència d’un directe dalt de l’escenari és un dels pilars de l’escola taller de La Bàscula i aquest trimestre els alumnes ho han pogut dur a terme amb condicions òptimes. Els alumnes van mostrar les versions, improvisacions i combos que han estat treballant al llarg del trimestre dalt del el nou escenari, estrenant infraestructura i mitjans tècnics.

La festa va arrencar amb el duet format per la Rocío Seligrat i l’Anscari Montori, omplint la sala de versions de jazz i swing. La coral “La joia de Montjuïc” va mostrar alguns dels clàssics que assaja cada setmana a l’Espai Musical. També els Brincadeira van formar part de la festa, fent ballar el públic amb una mostra del seu nou espectacle, ‘Evolution’, que han desenvolupat i assajat a La Bàscula.