Potser són les ganes que tenim d’ensumar-lo, potser els nostres cossos necessiten recarregar-se sota el sol. El cas és que ja fa olor d’estiu, i des dels nostres equipaments tenim els calendaris de juny i juliol plens de propostes atractives per a tots els públics.

Els equips que treballen amb i per als nostres infants i joves (Espai La Clau, Tarda Jove, Espai 12@16 i Espai Jove La Bàscula) estan elaborant programacions que ens regalaran una campanya d’estiu que no tindrà res a veure amb la del malaguanyat 2020. Sentim que tot és possible i, des d’aquesta il·lusió, el Mas Fonollar i el Rellotge XXI estan preparant un seguit de casals d’estiu adaptats a tots els col·lectius. Els casals es durant a terme entre el 28 de juny i el 30 de juliol:

  • S’ofereixen 70 places per casals d’estiu infantil i jove.
  • A cegues + 18 (activitats per a majors de 18 anys, 2 dies a la setmana).
  • El Mas Fonollar ofereix un casal d’estiu que inclou una setmana de colònies.
  • Estan programades 4 setmanes d’stages monogràfics: Graffitti, Hip-hop, Hula Hoop i Fotografia creativa.
  • A través d’un procés participatiu, s’han adjudicat residències artístiques a diferents joves dedicats a diferents arts escèniques.   

La tornada a la presencialitat també fa possible que la graella dels centres cívics que gestionem (Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, Centre Cívic Palmira Domènech, Centre Cívic Parc-Sandaru i Centre Cívic Besòs) s’estigui omplint d’una programació sociocultural especialment dissenyada per als mesos de juny i juliol. En breu n’explicarem els detalls!