L’Institut Lluís Domènech i Montaner aquest mes de juliol ha comptat amb TASCA per dissenyar una bateria d’activitats per a nois i noies d’entre 12 i 16 anys.  L’estiu és un temps d’oci que es pot fer molt llarg per als noies i noies que no tinguin accés a una programació lúdica o no puguin marxar de vacances amb la família. Per aquest motiu, l’Institut Domènech i Montaner ha volgut ampliar la seva oferta d’activitats durant el mes de juliol per tal de ser una alternativa creativa i enriquidora per a tots els i les joves.

Durant el mes de juliol, els noies i noies participaran en un taller de producció i creació musical, on podran posar a prova la seva creativitat a través d’un programa d’edició i creació de música, i fent un tast creant una base musical.

També tindran la oportunitat de participar en un taller de màgia. Els nois i noies comprendran què és l’il·lusionisme i per què els il·lusionistes no expliquen els secrets, què són les il·lusions òptiques, aprendran jocs de màgia, aprendran a crear-ne de nous i els posaran en pràctica en un petit número de màgia.

En el taller de boxa reflexionarem sobre la importància dels límits, el treball amb el cos i el respecte a l’altre. Aprendrem perquè és important la preparació i condicionament del cos, i practicarem una seqüència bàsica de cops que els nois i noies participants hauran après en finalitzar el taller.

Per últim, els nois i noies podran participar al taller de rimes i de còmic. Per una banda, farem joc de rimes, de hip hop & rap, n’aprendrem l’escriptura i la composició, i posarem en pràctica l’entonació del rap. Al taller de còmic, ens aproparem als diferents gèneres, temàtiques i ambientacions per crear, tot seguit, una història conjunta i dibuixar-la entre totes.