Després de l’edició del 2020, amb tota una oferta de programació que només es va poder seguir en streaming seguint les mesures de prevenció establertes, el cicle més emblemàtic del Centre Cívic Besòs torna amb més força que mai. La (in)fusión flamenca és un cicle que pren com a eixos vertebradors les arts que envolten el món flamenc i les diverses disciplines artístiques que s’hi relacionen. Arrelat al barri del Besòs i el Maresme, la (in)fusión flamenca es projecta també a tota Barcelona per esdevenir un espai més del circuït flamenc de la ciutat.

Des de l’any 2003 el Centre Cívic del Besòs organitza i acull el festival per on han passat artistes de la talla de Carles Benavent, Duquende, Montse Cortés, Juan Carlos Lérida o Rosalía. El flamenc és la carta de presentació que identifica aquest centre cívic a la ciutat i el fa singular. Tant és així que l’espai de formació estable de flamenc del centre crea sinergies amb el seu entorn i alhora és útil per conèixer les inquietuds i tendències del flamenc.

La 19a edició del cicle començarà el 5 de novembre amb ‘Bailes de histéricas’, de Carmen Muñoz i oferirà les actuacions de Chicuelo, entre d’altres. La imatge del cartell d’enguany és obra de la fotògrafa Claudia Ruiz Caro, qui mostrarà la seva obra fins el 29 de novembre dins l’exposició ‘Bulerías por soleá’.