GESTIÓ SOCIAL I CULTURAL

Ens encarreguem de la gestió integral de l’equipament: des de la selecció, formació i contractació de l’equip professional responsable de la dinamització del projecte (direcció, dinamització, equip d’informació del centre i equip de talleristes) fins al disseny de la programació sociocultural del centre, així com la gestió d’altres serveis necessaris per al bon funcionament (manteniment, neteja i gestió de l’espai de bar-cafeteria com a punt estratègic de trobada i espai relacional del centre).

Nodrim els projectes socioculturals amb una àmplia oferta d’activitats (cursos i tallers, exposicions, concerts, arts escèniques, conferències, xerrades) construïda des de l’equip de dinamització en col·laboració amb els agents del territori (entitats, associacions juvenils, associacions de comerciants, etc.) per tal de fomentar la participació en la vida social i cultural del barri i del districte o població.

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

  Centres cívics i culturals .

La gestió integral d’equipaments socioculturals és un dels nostres àmbits d’especialització. Assumim des de la gestió tècnica fins als projectes de dinamització dels centres cívics, treballant colze a colze amb les administracions, oferint la millor gestió possible dels equipaments i oferint espais de qualitat i seguretat al ciutadà amb recursos i espais que donin resposta a les seves necessitats. Desenvolupem la programació en xarxa amb els agents del territori i seguint uns eixos de coherència, irrenunciables en tant que formen part de la nostra manera d’entendre el món: el treball de gènere, la cultura de pau, la diversitat i la interculturalitat i, per últim, la sostenibilitat.

Alguns dels equipaments que ha gestionat TASCA són el Centre Cívic del Besòs i el Maresme, el Casal Infantil Municipal El Vaixell, el Punt d’Informació Juvenil de Sant Martí, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, l’Espai Musical i Jove La Bàscula, el Centre Cívic Parc Sandaru o l’Ateneu de Rubí.

 

  Dinamització juvenil .

Gestionem els nostres projectes dedicats a l’adolescència basant-nos en què són anys que tenen un sentit de ‘trànsit’ (físic, emocional, sexual, conductual, social) i és, per tant, un període de la vida marcat per la minimització de la dependència dels adults alhora que es va maximitzant l’autonomia, la identitat i la ubicació social de l’individu. És també una etapa d’oportunitats en molts sentits, especialment en l’àmbit de l’exercici de la participació i la presa de decisions (generant ciutadania crítica, participativa i arrelada).

La nostra proposta de programació es desenvolupa en base als eixos d’emancipació, transformació, benestar i territori des d’una metodologia de participació (totes les activitats que es duen a terme als equipaments tenen una part on les i els adolescents i joves esdevenen programadors/es i executors/es) i coproducció (entesa com el procés compartit entre administració, empresa i equipaments).

 

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90

Espai Jove La Bàscula

La Bàscula és un espai jove municipal situat al...

06_03

Espai 12@16

L’Espai 12@16 és un equipament adreçat a adolescents entre...

Tarda Jove

Tarda Jove

Tarda Jove és un projecte de lleure educatiu adreçat...

Espai La clau

Espai La Clau

L’Equipament per a Adolescents La Clau vol ser un...