Èxit a la 7a Mostra del comerç i les escoles

27 d’abril del 2015

mostra_web2

‘El comerç i les escoles’ ha celebrat aquest mes d’abril la cloenda de la seva edició 2014-2015 amb un acte al Disseny Hub Barcelona, on s’ha compartit la feina feta durant el curs i s’han lliurat els Premis Punts de Llibre 2015. L’acte, que va tenir lloc dimecres 14 d’abril i va comptar amb l’actuació sorpresa del grup vocal DeuDeVeu, guanyador del popular concurs de TV3 Oh Happy Day. A més, l’acte de cloenda va donar el tret de sortida a una exposició dedicada al programa a la biblioteca del mateix museu, que s’ha pogut visitar fins el 24 d’abril.

El programa ‘El comerç i les escoles’ té com a objectiu aprofundir en el coneixement de l’entorn cultural, social i històric entre l’alumnat a través del comerç de barri. Enguany el projecte ha registrat les xifres més altes de participació des del seu naixement l’any 2006, amb un total de 6.640 alumnes, 76 centres educatius i 46 comerços participants.

A més de les visites escolars a comerços de la ciutat, el programa impulsa els Premis Punt de Llibre, amb l’objectiu d’estimular la creativitat de l’alumnat mitjançant el llenguatge plàstic i plasmar la visió dels escolars sobre el comerç de barri. En aquesta 7a Mostra del comerç i les escoles s’han reconegut els 12 millors punts de llibre elaborats pels alumnes participants. Aquests dibuixos, juntament amb els 19 finalistes, han format part de l’exposició sobre el programa i s’han convertit en 500.000 punts de llibre repartits per tota la ciutat en motiu de la Diada de Sant Jordi.

mostra_web