Aquest estiu, els equipaments de dinamització infantil i juvenil gestionats per TASCA ofereixen una programació d’activitats, dissenyada especialment per i per a les joves. L’Espai La Clau, l’Espai 12@16, l’Espai Jove La Bàscula amb la seva antena Química Joves i l’Imagina’t aporten oportunitats pedagògiques i refrescants que prometen ser una oportunitat única per gaudir del mes de juliol al Districte de Sants-Montjuïc mentre s’aprèn i es creix personalment.

L’objectiu és apostar per un lleure transformador per proporcionar un entorn on els i les joves, com també infants, puguin desenvolupar les seves habilitats i interessos, assegurant una experiència lúdica, significativa i enriquidora.

A més a més, des de l’Espai Jove La Bàscula es continuarà donant el servei de cessió d’espai, bucs d’assaig, i activitats com cinema a la fresca i esdeveniments musicals.

Els equipaments juvenils de Santa Coloma de Gramenet, CRJ Mas Fonollar i CRIJ Rellotge XXI també compten amb un gran ventall d’activitats programades on s’ofereix a la joventut del municipi un estiu ple d’aprenentatge i diversió. A més a més, des de l’equip de Rellotge XXI Infància s’estrena la proposta de dinamitzar les places del municipi oferint una àmplia varietat de tallers artístics, jocs cooperatius, activitats esportives, etc. que apropen a la població més petita a obrir interessos i potenciar la curiositat i creativitat.

Finalment, Tarda Jove acabarà les seves activitats d’estiu amb una colònies per a joves de més de 18 anys on podran gaudir de la natura i altres activitats.

Aquestes activitats s’han programat del 25 de juny al 26 de juliol i està prevista la participació de prop de 200 infants i joves.