Espai jove i viatger

31 de març de 2016

espai jove 7 web

L’Espai Jove La Bàscula continua viatjant més enllà de les parets de l’equipament en la seva estratègia per fer arribar aquest nou projecte als i les joves de La Marina, amb propostes per dinamitzar la vida juvenil al barri. Un espai jove viatger que aquest mes de març ha fet ruta per diferents racons del territori, des de l’IES Lluís Domènech i Montaner al Parc de Can Sabaté. L’objectiu, donar a conèixer el projecte entre els joves i fer-los partícips del seu desenvolupament.

El mes de març s’ha tancat amb el primer cicle d’activitats de l’Espai Jove La Bàscula dedicat a la dona. Propostes dins l’equipament, com l’exposició ‘Violència masclista: desmuntem mites?’ i els Hivernacles amb veu de dona; però també activitats a diferents racons del barri, amb el Take Away Concert del març a la Plaça La Marina dedicat al rock feminista de Les Blasfemes, així com la col·laboració de La Bàscula a l’acte de commemoració del Dia de la Dona Treballadora amb tallers de gènere al Parc de Can Sabaté.

L’IES Lluís Domènech i Montaner també ha obert les portes a l’Espai Jove, en una jornada en què l’alumnat del centre ha pogut conèixer el projecte i les propostes de l’equipament, així com gaudir d’un tast d’alguns dels tallers gratuïts per a joves que poden trobar a La Bàscula, com el de Hip Hop Rima Antiracista i el de Body Percussion.