L’Espai Familiar La Vela celebra el seu primer curs

30 de juny de 2015

lavela_web

Dijous 11 de juny va tenir lloc la festa de celebració del primer curs de l’Espai Familiar La Vela, nou servei ubicat al Casal de Barri Besòs que va entrar en funcionament el passat mes de novembre. Amb activitats per a totes les edats, com ara un espectacle d’animació i una exposició de fotografia, l’acte va comptar amb la participació de famílies i entitats del barri, així com representants de diferents serveis i agents.

L’Espai Familiar La Vela neix amb l’objectiu d’orientar, donar suport i acompanyar en la criança i educació dels infants. Un punt de trobada i relació per a famílies amb infants de 0 a 3 anys on les famílies poden compartir interessos i els infants tenen l’oportunitat de conèixer i compartir un espai de jocs amb altres infants i adults. El servei ofereix tallers, joc simbòlic creatiu, un espai musical, massatge infantil i activitats lúdiques i socioeducatives adequades a l’edat dels infants.

Per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, TASCA ha dissenyat els continguts del projecte i ha dut a terme les funcions de gestió i dinamització de l’Espai Familiar.