Els equipaments destinats als infants i joves que gestionem a Santa Coloma segueixen en un moment molt àlgid d’activitat.

Durant el mes de març, l’equip de  Rellotge XXI (Infància) va convidar a les antigues companyes de Rellotge XXI a presentar el seu projecte Menta i Xocolata. A través del joc, a la sessió els infants i les educadores van llegir, escoltar i crear contes, potenciant la creativitat, la comprensió i l’escolta activa dels nens i nenes participants.

En el marc de la celebració del 8M, va tenir lloc la Setmana de la Dona, trencant estereotips de gènere amb els nens i nenes més menuts, explicant contes vinculats a la temàtica del gènere.

Destaquem l’èxit de participació de l’activitat comunitària que es va programar dins el marc d’activitats vinculades al calendari: l’enterrament de la sardina. En aquesta ocasió, el treball en xarxa va portar a col·laborar-hi 8 entitats de la Serra d’en Mena, que engloba quatre barris de Santa Coloma de Gramenet, i van implicar-s’hi 135 persones participants. 

El mes de març també ha acollit, amb molt bona rebuda, una setmana temàtica sobre Cursa d’orientació per diferents parcs propers a l’equipament.

L’equip del CRJ Mas Fonollar (Joventut) s’ha assegurat que els i les joves de l’equipament tinguessin activitats i propostes interessants i diverses durant aquest mes.

Els tallers de Música al BUK dels dilluns i el MOU-TE dels dimecres han tingut molt d’èxit. Els i les artistes del centre han demostrat la seva passió per la música, creant ritmes, composant cançons i expressant-se a través dels instruments i la improvisació. D’altra banda, aquells/es més esportistes han pogut gaudir de l’espai del pati per fer tornejos de ping-pong, bàdminton i air-hockey.

Els joves de l’espai de Trobada de Rellotge XXI estan potenciant la socialització a través de l’esport. Han participat en diversos partits amistosos de voleï i futbol amb el Casal dels Infants i el Centre Obert Moisès, establint noves dinàmiques i sinergies amb entitats juvenils de Santa Coloma.

Per últim, volem reconèixer la tasca de la nova Comissió de Gènere del Mas Fonollar; un espai de socialització segur i no mixta per a les joves de la ciutat, on compartir neguits, inquietuds i gaudir plegades de la feminitat a través de la creació artística. Van participar al “Projecte rodando por la igualdad” i van resultar guanyadores d’un premi. Si voleu saber-ne més, us convidem a entrar al compte de Tik-Tok del Mas Fonollar.