Ens mapem a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

mapa2_web

El Mapa Barcelona + Sostenible ha estat un dels 192 projectes participants a la 4a Fira de l’Economia Solidària de Catalunya, un esdeveniment que ofereix noves mirades a l’economia, la societat i el medi ambient. El Mapa B+S va poder explicar als visitants aquesta eina de mapatge col·laboratiu en el millor dels escenaris: envoltat de moltes de les entitats i projectes que el nodreixen i de moltes altres que podrien esdevenir nous punts al mapa.

Celebrada del 23 al 25 d’octubre a la Fabra i Coats, la FESC és un aparador de la diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària al territori català, que ofereixen els serveis i productes necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana, gestionats de forma participativa, democràtica i responsable a nivell social i ecològic.

Habitatge, alimentació, oci, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables o formació i educació són alguns dels àmbits de treball dels projectes i organitzacions presents a la Fira. El Mapa Barcelona + Sostenible és una eina per visibilitzar aquest tipus d’iniciatives que contribueixen a millorar la ciutat.

Imatge
IV FESC-2015. Imatge a Flickr de Xarxa d’Economia Solidària. Llicència CC BY-NC-SA